Αγιοσ Γεωργιοσ Ο Καρσλιδησ / Παραστάσεις - Ο άγιος γέροντας γεώργιος καρσλίδης (εορτή 4 νοεμβρίου), κατά κόσμον αθανάσιος, γεννήθηκε το .

.διεσαλπίσθη εις τα πέρατα της γης ο φθόγγος της αγιότητος του οσίου πατρός γεωργίου, του νέου ομολογητού, . Ονόμαζε φίλους του, ήταν πάντα κοντά του και τον συνόδευαν, και κυρίως ο άγιος γεώργιος. Χωρίς την παρουσία προσκυνητών για προληπτικούς λόγους λόγω της πανδημίας τελέστηκε και φέτος η πανήγυρη του αγίου. Ο νεαυγησ αγιοσ γεωργιοσ καρσλιδησ. Η ζωή του αγίου γεωργίου καρσλίδη και ο τάφος του στη μονή.

Εορτάζει στις 4 νοεμβρίου εκάστου έτους. ΠÎ'ΡÎ'ΚΛΗΤΙΚΟΣ ΚÎ'ΝΟΝÎ'Σ ΟΣΙΟΥ
ΠÎ'ΡÎ'ΚΛΗΤΙΚΟΣ ΚÎ'ΝΟΝÎ'Σ ΟΣΙΟΥ from i0.wp.com
Ο όσιος γεώργιος καρσλίδης γεννήθηκε το 1901 μ.χ. Όταν λειτουργούσε ο γέροντας o άγιος γεώργιος (καρσλίδης), συλλειτουργούσαν μαζί του διάφοροι άγιοι. Η εικόνα του αγίου γεωργίου του καρσλίδη, είναι διαθέσιμη στο . Ονόμαζε φίλους του, ήταν πάντα κοντά του και τον συνόδευαν, και κυρίως ο άγιος γεώργιος. Στην αργυρούπολη του πόντου (έδρα της ιεράς μητρόπολης χαλδίας) και το βαφτιστικό του όνομα ήταν αθανάσιος . Μέσα στο ιερό ακουγόντουσαν πολλές φωνές και διάφορες . .διεσαλπίσθη εις τα πέρατα της γης ο φθόγγος της αγιότητος του οσίου πατρός γεωργίου, του νέου ομολογητού, . Κάντε μία επιλογή, 15x20cm, 20x27cm .

Αγόρασε άμεσα μέσω του εργαστήριο βυζαντινών εικόνων ή άμπελος άγιος γεώργιος ο καρσλίδης.

Αγόρασε άμεσα μέσω του εργαστήριο βυζαντινών εικόνων ή άμπελος άγιος γεώργιος ο καρσλίδης. Ο όσιος γεώργιος καρσλίδης γεννήθηκε το 1901 μ.χ. Λιθογραφία επιχρυσωμένη του αγίου γεώργιου καρσλίδη. Όταν λειτουργούσε ο γέροντας o άγιος γεώργιος (καρσλίδης), συλλειτουργούσαν μαζί του διάφοροι άγιοι. Η ζωή του αγίου γεωργίου καρσλίδη και ο τάφος του στη μονή. Η εικόνα του αγίου γεωργίου του καρσλίδη, είναι διαθέσιμη στο . Ο νεαυγησ αγιοσ γεωργιοσ καρσλιδησ. Χωρίς την παρουσία προσκυνητών για προληπτικούς λόγους λόγω της πανδημίας τελέστηκε και φέτος η πανήγυρη του αγίου. Κάντε μία επιλογή, 15x20cm, 20x27cm . Ονόμαζε φίλους του, ήταν πάντα κοντά του και τον συνόδευαν, και κυρίως ο άγιος γεώργιος. Εορτάζει στις 4 νοεμβρίου εκάστου έτους. .διεσαλπίσθη εις τα πέρατα της γης ο φθόγγος της αγιότητος του οσίου πατρός γεωργίου, του νέου ομολογητού, . Ο άγιος γέροντας γεώργιος καρσλίδης (εορτή 4 νοεμβρίου), κατά κόσμον αθανάσιος, γεννήθηκε το .

Χωρίς την παρουσία προσκυνητών για προληπτικούς λόγους λόγω της πανδημίας τελέστηκε και φέτος η πανήγυρη του αγίου. Όταν λειτουργούσε ο γέροντας o άγιος γεώργιος (καρσλίδης), συλλειτουργούσαν μαζί του διάφοροι άγιοι. Αγόρασε άμεσα μέσω του εργαστήριο βυζαντινών εικόνων ή άμπελος άγιος γεώργιος ο καρσλίδης. .διεσαλπίσθη εις τα πέρατα της γης ο φθόγγος της αγιότητος του οσίου πατρός γεωργίου, του νέου ομολογητού, . Ο νεαυγησ αγιοσ γεωργιοσ καρσλιδησ.

Κάντε μία επιλογή, 15x20cm, 20x27cm . ΠΕΡΙΤΟΜΗ ΧΡΙΣΤΟΥ, ΚÎ'Ι Î'Î
ΠΕΡΙΤΟΜΗ ΧΡΙΣΤΟΥ, ΚÎ'Ι Î'Î"ΙΟΣ from aperges.gr
Η ζωή του αγίου γεωργίου καρσλίδη και ο τάφος του στη μονή. Ο νεαυγησ αγιοσ γεωργιοσ καρσλιδησ. Κάντε μία επιλογή, 15x20cm, 20x27cm . Όταν λειτουργούσε ο γέροντας o άγιος γεώργιος (καρσλίδης), συλλειτουργούσαν μαζί του διάφοροι άγιοι. Μέσα στο ιερό ακουγόντουσαν πολλές φωνές και διάφορες . Στην αργυρούπολη του πόντου (έδρα της ιεράς μητρόπολης χαλδίας) και το βαφτιστικό του όνομα ήταν αθανάσιος . Εορτάζει στις 4 νοεμβρίου εκάστου έτους. Ο όσιος γεώργιος καρσλίδης γεννήθηκε το 1901 μ.χ.

Η εικόνα του αγίου γεωργίου του καρσλίδη, είναι διαθέσιμη στο .

Η ζωή του αγίου γεωργίου καρσλίδη και ο τάφος του στη μονή. Χωρίς την παρουσία προσκυνητών για προληπτικούς λόγους λόγω της πανδημίας τελέστηκε και φέτος η πανήγυρη του αγίου. Στην αργυρούπολη του πόντου (έδρα της ιεράς μητρόπολης χαλδίας) και το βαφτιστικό του όνομα ήταν αθανάσιος . Ο όσιος γεώργιος καρσλίδης γεννήθηκε το 1901 μ.χ. Ο νεαυγησ αγιοσ γεωργιοσ καρσλιδησ. Κάντε μία επιλογή, 15x20cm, 20x27cm . Εορτάζει στις 4 νοεμβρίου εκάστου έτους. Ονόμαζε φίλους του, ήταν πάντα κοντά του και τον συνόδευαν, και κυρίως ο άγιος γεώργιος. .διεσαλπίσθη εις τα πέρατα της γης ο φθόγγος της αγιότητος του οσίου πατρός γεωργίου, του νέου ομολογητού, . Ο άγιος γέροντας γεώργιος καρσλίδης (εορτή 4 νοεμβρίου), κατά κόσμον αθανάσιος, γεννήθηκε το . Μέσα στο ιερό ακουγόντουσαν πολλές φωνές και διάφορες . Αγόρασε άμεσα μέσω του εργαστήριο βυζαντινών εικόνων ή άμπελος άγιος γεώργιος ο καρσλίδης. Η εικόνα του αγίου γεωργίου του καρσλίδη, είναι διαθέσιμη στο .

Αγόρασε άμεσα μέσω του εργαστήριο βυζαντινών εικόνων ή άμπελος άγιος γεώργιος ο καρσλίδης. Μέσα στο ιερό ακουγόντουσαν πολλές φωνές και διάφορες . Η εικόνα του αγίου γεωργίου του καρσλίδη, είναι διαθέσιμη στο . Ο άγιος γέροντας γεώργιος καρσλίδης (εορτή 4 νοεμβρίου), κατά κόσμον αθανάσιος, γεννήθηκε το . Η ζωή του αγίου γεωργίου καρσλίδη και ο τάφος του στη μονή.

.διεσαλπίσθη εις τα πέρατα της γης ο φθόγγος της αγιότητος του οσίου πατρός γεωργίου, του νέου ομολογητού, . Παραστάσεις
Παραστάσεις from users.uoa.gr
Αγόρασε άμεσα μέσω του εργαστήριο βυζαντινών εικόνων ή άμπελος άγιος γεώργιος ο καρσλίδης. Στην αργυρούπολη του πόντου (έδρα της ιεράς μητρόπολης χαλδίας) και το βαφτιστικό του όνομα ήταν αθανάσιος . Μέσα στο ιερό ακουγόντουσαν πολλές φωνές και διάφορες . Ο όσιος γεώργιος καρσλίδης γεννήθηκε το 1901 μ.χ. Εορτάζει στις 4 νοεμβρίου εκάστου έτους. Ο νεαυγησ αγιοσ γεωργιοσ καρσλιδησ. Λιθογραφία επιχρυσωμένη του αγίου γεώργιου καρσλίδη. Ο άγιος γέροντας γεώργιος καρσλίδης (εορτή 4 νοεμβρίου), κατά κόσμον αθανάσιος, γεννήθηκε το .

.διεσαλπίσθη εις τα πέρατα της γης ο φθόγγος της αγιότητος του οσίου πατρός γεωργίου, του νέου ομολογητού, .

Ο όσιος γεώργιος καρσλίδης γεννήθηκε το 1901 μ.χ. .διεσαλπίσθη εις τα πέρατα της γης ο φθόγγος της αγιότητος του οσίου πατρός γεωργίου, του νέου ομολογητού, . Ο νεαυγησ αγιοσ γεωργιοσ καρσλιδησ. Όταν λειτουργούσε ο γέροντας o άγιος γεώργιος (καρσλίδης), συλλειτουργούσαν μαζί του διάφοροι άγιοι. Μέσα στο ιερό ακουγόντουσαν πολλές φωνές και διάφορες . Η ζωή του αγίου γεωργίου καρσλίδη και ο τάφος του στη μονή. Η εικόνα του αγίου γεωργίου του καρσλίδη, είναι διαθέσιμη στο . Λιθογραφία επιχρυσωμένη του αγίου γεώργιου καρσλίδη. Κάντε μία επιλογή, 15x20cm, 20x27cm . Αγόρασε άμεσα μέσω του εργαστήριο βυζαντινών εικόνων ή άμπελος άγιος γεώργιος ο καρσλίδης. Ο άγιος γέροντας γεώργιος καρσλίδης (εορτή 4 νοεμβρίου), κατά κόσμον αθανάσιος, γεννήθηκε το . Στην αργυρούπολη του πόντου (έδρα της ιεράς μητρόπολης χαλδίας) και το βαφτιστικό του όνομα ήταν αθανάσιος . Χωρίς την παρουσία προσκυνητών για προληπτικούς λόγους λόγω της πανδημίας τελέστηκε και φέτος η πανήγυρη του αγίου.

Αγιοσ Γεωργιοσ Ο Καρσλιδησ / Παραστάσεις - Ο άγιος γέροντας γεώργιος καρσλίδης (εορτή 4 νοεμβρίου), κατά κόσμον αθανάσιος, γεννήθηκε το .. Μέσα στο ιερό ακουγόντουσαν πολλές φωνές και διάφορες . .διεσαλπίσθη εις τα πέρατα της γης ο φθόγγος της αγιότητος του οσίου πατρός γεωργίου, του νέου ομολογητού, . Εορτάζει στις 4 νοεμβρίου εκάστου έτους. Κάντε μία επιλογή, 15x20cm, 20x27cm . Λιθογραφία επιχρυσωμένη του αγίου γεώργιου καρσλίδη.

Ο άγιος γέροντας γεώργιος καρσλίδης (εορτή 4 νοεμβρίου), κατά κόσμον αθανάσιος, γεννήθηκε το  αγιοσ γεωργιοσ καρσλιδησ. Η ζωή του αγίου γεωργίου καρσλίδη και ο τάφος του στη μονή.